Kramer Homepage Over ons Referenties Beurzen Contact
NL  |  UK  |  DE  |  RU  |  PL


BEJODAGEN van 29 september t/m 3 oktober 2015 zijn wij, zoals u van ons gewend bent, present met een stand op de Bejodagen in Warmenhuizen. Wij tonen u o.a. de nieuwste ontwikkelingen van onze Kramer ProSeeder groentenzaaimachine. Ook over de SIMON wortelrooier kunnen wij u informeren, naar de mogelijkheden.

ONION & CARROT CONFERENCE UK op 4 en 5 november 2015 zijn wij hier vertegenwoordigd. Wij hebben dit voorjaar met onze demo Kramer ProSeeder Single zaaimachine laten zien dat we net op een andere mannier beter resultaat halen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden met de KRAMER PROSEEDER GROENTENZAAIMACHINES.

AGRITECHNICA van 8 t/m 14 november 2015 is Kramer bv present op de stand van Maschio Gaspardo, waar we de laatste innovaties laten zien van de Kramer Proseeder groentezaaimachines. Wij heten U hartelijk welkom op deze stand, waar onze specialisten U graag te woord staan. Ook kunnen wij u te woord staan op de stand van de SIMON wortelrooiers.

AGRIBEX van 8 t/m 13 december 2015 tonen wij u de nieuwste ontwikkelingen op gebied van onze Kramer ProSeeder groentenzaaimachine. Ook hier verwelkomen we U graag tijdens deze beurs.