Kramer Homepage Over ons Referenties Beurzen Contact
NL  |  UK  |  DE  |  RU  |  PL 

Kramer Proseeder groentezaaimachines
Simon worteloogst machines
CCS cameratechniek

ProSeeder
Het paradepaardje onder de zaaimachines is zonder enige twijfel de Kramer ProSeeder. Een zaaimachine die is ontwikkeld met maar 1 doel voor ogen: een perfecte start van het gewas mogelijk maken. De ProSeeder is een zaaimachine van Gaspardo die door Kramer is doorontwikkeld en op belangrijke punten is verbeterd.

Simon Wortelrooier
Als je heel veel passie en betrokkenheid hebt bij de start van een gewas, heb je bijna automatisch ook veel belangstelling voor het eindresultaat. Daarom houdt Kramer zich voor sommige teelten ook bezig met het optimaliseren van de oogst. Tegen deze achtergrond is Kramer overtuigd importeur van Simon Wortelrooiers.

Kramer CCS Camera Control System
Bij Kramer bv zijn we voortdurend innovatief bezig, ten gunste van onze klanten. Zo hebben we ons eigen Camera Control System ontwikkeld. Dit houdt in dat de chauffeur van een zaaimachine, dankzij een infrarood camera in het hart van de machine, in zijn cabine op een beeldscherm kan zien hoe het zaaien verloopt. Op basis van die extra gegevens kan hij eventueel besluiten om bij te stellen. Hij kan dit werk uitvoeren zonder een extra man die deze controle anders voor zijn rekening zou moeten nemen.