Kramer Homepage Over ons Referenties Beurzen Contact
NL  |  UK  |  DE  |  RU  |  PL


 
Kramer is importeur voor de Kramer Proseeder groentezaaimachines voor Europa. Made by Gaspardo. Onze precisie zaaimachines zijn geschikt voor het zaaien van wortelen, uien, rode bieten, witlof en andere fijn zadige gewassen. Tevens zijn wij importeur van de Simon worteloogstmachines voor de Benelux.
 
Kramer. The perfect start

De teelt van groenten is precisiewerk en vereist vakmanschap en de beste machines. Kramer is gespecialiseerd in het optimaliseren van machines voor de teelt van groenten. Gedreven door perfectionisme biedt Kramer unieke oplossingen voor het zaaien en oogsten van gewassen zoals wortelen, uien en witlof. Een goed begin is volgens Kramer niet goed genoeg. Voor de beste resultaten zijn de beste machines nodig. Dat begint bij Kramer: The perfect start.

Het besef dat een perfecte start heel veel oplevert is de drijfveer voor de specialisten van Kramer om ondernemers wereldwijd te helpen bij de start van het gewas. Kramer ontwikkelt en levert hiervoor de meest geavanceerde zaaimachines en kan ondernemers helpen met heel veel kennis en inzicht in de start van het gewas.

 Kramer ProSeeder

Het paradepaardje onder de groente zaaimachines is zonder enige twijfel de Kramer ProSeeder. Een zaaimachine die is ontwikkeld met maar 1 doel voor ogen: een perfecte start van het gewas. De Kramer ProSeeder is een zaaimachine van Gaspardo voor het werken met fijne zaden, tot meer dan twee en een half miljoen zaden per hectare. Bij Kramer hebben we de visie, kennis en ervaring in huis om de zaaimachines te optimaliseren voor de verschillende groenten en toepassingen zoals bijvoorbeeld proefvelden. En we gebruiken onze know how ook om te adviseren over bijvoorbeeld de zaaidiepte, zaaiafstand, hoeveelheid zaden per hectare, het aantal rijen, het juiste zaaikouter, het toestrijken van de zaaigeul, het aandrukgewicht etc.

 Simon Wortelrooier

De Simon Wortelrooiers zijn de onbetwiste topmachines onder de wortelrooiers. Kramer is sinds 1997 importeur van Simon Wortelrooiers en heeft inmiddels een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd over wortelrooien. Met deze kennis en ervaring helpt Kramer groentetelers met specifieke aanpassingen aan de wortelrooiers, de perfecte afstelling en advisering over het rooiproces. De combinatie Kramer en Simon wortelrooiers is niet voor niets een begrip in Nederland.