Kramer ProSeeder

ProSeeder Double
ProSeeder Single
ProSeeder HS
Vorige slide
Volgende slide

Het paradepaardje onder de groenten zaaimachines is zonder enige twijfel de Kramer ProSeeder. Een zaaimachine die is ontwikkeld met maar 1 doel voor ogen: een perfecte start van het gewas. De Kramer ProSeeder is een zaaimachine van Gaspardo voor het werken met fijne zaden, tot ruim vier miljoen zaden per hectare. Bij Kramer hebben we de visie, kennis en ervaring in huis om de zaaimachines te optimaliseren voor de verschillende groenten en toepassingen zoals bijvoorbeeld proefvelden. En we gebruiken onze know-how ook om te adviseren over bijvoorbeeld de zaaidiepte, zaaiafstand, hoeveelheid zaden per hectare, het aantal rijen, het juiste zaaikouter, het toestrijken van de zaaigeul, het aandrukgewicht etc.

De nieuwe serie ProSeeder Single – ProSeeder Double groenten zaaimachines hebben een up-to-date zaaihuis met een 220 mm zaaischijf, hierdoor heeft u een zeer nauwkeurige aflegging van de zaden naar de grond

Met de ProSeeder Single – ProSeeder Double zaaimachines is het mogelijk om verschillende zaaidiepte in te stellen. Het frontstuk van de kouter kan uitgewisseld worden met 3 verschillende vooropeningen, 8, 15 en 25 mm om de zaden op de juiste manier in het zaaivoortje te leggen. Het zaaihuis kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Hierdoor is voor elke manier van zaaien mogelijk om de juiste componenten te gebruiken.

Klik op de afbeelding hier rechts voor de volledige folder van de Kramer ProSeeder in PDF-formaat (6 Mb).

Kramer ProSeeder HS

De Kramer Proseeder HS is een handbediende mechanische groenten zaaimachine, die voor vele toepassingen kan worden gebruikt. De machine blinkt uit in eenvoud en onderscheid zich door een enorme precisie in zaaiafstand.

De zaaimachine is in te zetten voor het zaaien van kleine perceeltjes bij biologisch dynamische bedrijven, zaaien van groenten in kassen of vollegronds groente, repareren van zaai fouten. Uniek aan de machine is dat er voor ieder soort zaad een bijpassende zaaischijf is, zodat hij multifunctioneel kan worden ingezet.

Ook voor het zaaien van proefvelden wordt de machine veel gebruikt, omdat hij eenvoudig in de auto te vervoeren is.

Voor kleine wieltractoren is het mogelijk meerdere elementen in een frame te hangen. Zo heeft U voor weinig geld een uitstekende zaaimachine.

Klik op de afbeelding rechts voor de folder of neem vrijblijvend contact met een van onze verkopers op.

ProSeeder Single – ProSeeder Double brochure

Klik voor de folder van de ProSeeder (.pdf)
ProSeeder HS brochureKramer-Proseeder-hand-duw-zaaimachine